Plaatsing, herstelling
en onderhoud van
sloten en ruiten

Brussel – Waals-Brabant – Luik
Delta Dépannage, uw deskundige slotenmaker en glazenmaker

Een groot raam stuk? Het slot van een deur geforceerd? Op ons kunt u rekenen! Delta Dépannage biedt snelle, effectieve en professionele oplossingen om de beveiliging van uw huis, uw professionele ruimte of uw bedrijf te versterken.

Des solutions sur mesure pour vos serrures

Profiteer van onze expertise in het vervangen van sloten en dringende interventies.Veiligheid en snelheid verzekerd.

Noodhulp

Een noodgeval? Deur dichtgeslagen? Slot geforceerd of geblokkeerd? Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse, 24/7, overal in Brussel, Luik en Waals-Brabant.

Bel ons op 0498 418 000.

Plaatsing & beveiliging

Sloten aan vervanging toe? Uw huisof bedrijfspand beter beveiligen? Maak nu een afspraak en profiteer van hoogwaardig vakmanschap uitgevoerd door een ervaren team.

Wij zorgen voor uw ruiten

Profiteer van onze diensten voor het vervangen van ruiten en dringende interventies.Ons deskundige team garandeert een maximale reactiviteit om uw veiligheid te verzekeren.

Diensten voor particulieren en bedrijven

Glazen scheidingswanden plaatsen in een professionele ruimte of dubbele beglazing vervangen, wij verzorgen alle soorten werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven: kapotte deuren van doucheruimtes, gebarsten grote ramen of vernielde etalageruiten, te plaatsen glazen scheidingswanden, enz.

Winkeletalages

Uw zaak getroffen door vandalisme? Onze teams zijn ter plaatse binnen 30 minuten na uw oproep om uw pand te beveiligen in afwachting van het vervangen van de beglazing.

Bel ons op 0498 418 000.

Beveiliging na inbraak

Delta Dépannage heeft een speciale dienst na inbraak. We kunnen snel ter plaatse komen om het pand te beveiligen en stevige beschermingspanelen te installeren in afwachting van de uiteindelijke vervanging.

Een noodgeval? Bel ons op 0498 418 000.

35 jaar ervaring
Gekwalificeerde technici en kwaliteitswerk
Door verzekering goedgekeurde offerte
Snel ter plaatse binnen 30 minuten

Wie zijn wij?

Delta Dépannage is een bedrijf dat gespecialiseerd is in slotenmakerij met een compleet aanbod van oplossingen voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Met 35 jaar ervaring en knowhow heeft ons bedrijf een sterke reputatie opgebouwd dankzij de hoogwaardige, betrouwbare dienstverlening. Ons doel? Uw veiligheid! Daarom zorgen we ervoor dat we op het gebied van beveiliging niets over het hoofd zien bij het plaatsen van uw sloten of beglazing.

Ons bedrijf is goedgekeurd door de grootste verzekeringsmaatschappijen zodat u gegarandeerd kunt rekenen op een vergoeding voor onze dringende interventie.

Neem contact op met uw specialist in sloten en glas

Van het plaatsen van sloten, deuren en glazen scheidingswanden tot noodhulp, Delta Dépannage staat 24/7 voor u klaar om uw project tot een goed einde te brengen of hulp te bieden in Brussel, Luik en Waals-Brabant. Onze teams zijn binnen 30 minuten ter plaatse.

Vraag gerust een gratis offerte op maat voor elk project voor het plaatsen van sloten of glas. Wij zijn telefonisch bereikbaar of via ons contactformulier.

Tel. Kantoor: 02 588 18 75
Tel. Noodgevallen: 0498 418 000

MENU
MENU