Kwaliteitssloten om uw huis en uw zaak te beveiligen

We komen ter plaatse, dag en nacht,voor noodgevallen of om deuren, sloten of rolluiken te beveiligen. Eenvoudige of beveiligde deuren, kluis- of gepantserde deuren… geen enkel slot is ons onbekend.

Noodbeveiliging

Kan de deur van uw inkom, garage, kelder of zaak niet meer op slot omdat het slot geforceerd is? Delta Dépannage staat voor u klaar en is binnen 30 minuten ter plaatse.

Wanneer belt u ons?
Onze diensten ter plaatse

Zodra we ter plaatse aankomen, nemen onze teams de hele beveiligingsoperatie van A tot Z voor hun rekening.

Plaatsing op afspraak

Wilt u de beveiliging van uw huis of kantoor verbeteren? Delta Dépannage biedt tal van oplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Ons bedrijf beschikt over kwalitatieve expertise in alle soorten beveiligingswerkzaamheden:

Wacht niet tot het te laat is...

Is uw huis of zaak al ooit getroffen door inbraak of vandalisme? Het is een betreurenswaardige daad die ons enorm veel tijd en geld kan kosten, zelfs met verlies van vertrouwen en gemoedsrust.

Bij Delta Dépannage beschikt u over een reeks beveiligingssystemen om mensen met slechte bedoelingen, zoals inbrekers, buiten te houden. Omdat camerasystemen vaak duur zijn en niet altijd volstaan om dieven af te schrikken, bieden wij sloten van topkwaliteit met verschillende beveiligingsniveaus, geplaatst door professionals.

Onze beveiligde sloten zijn A2P-gecertificeerd, wat betekent dat je bij inbraak en schade een vergoeding van je verzekeringsmaatschappij kunt krijgen.

Neem contact op met een professionele slotenmaker

Doe een beroep op een betrouwbare partner om de beveiliging van uw pand te verbeteren. Wij komen ter plaatse voor sloten en grendels en standaard-, gepantserde en sterk beveiligde deuren. Delta Dépannage staat garant voor goed werk en een optimaal resultaat.

Dringende noodbeveiliging? Neem contact met ons op via 0498 / 418 000.

Wilt u een afspraak maken of contact met ons opnemen voor meer informatie? Bel 02 / 588 18 75 of vul ons online formulier in.

MENU
MENU