Expressherstelling van ruiten voor uw zaak

Inbraak? Vandalisme? Een dringende interventieof het plaatsen of herstellen van uw winkeletalage, onze professionele teams staan voor u klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Vertrouw op onze expertise en geniet van onberispelijke resultaten bij elke stap in het proces.

Dienstverlening van A tot Z

Ons team van glazenmakers staat klaar om te voldoen aan al uw behoeften met betrekking tot beglazing, van winkeletalage tot handelsruimte of zelfs de inkomhal van uw gebouw. We hebben een ruim dienstenaanbod, van het vervangen van een gebroken ruit tot het plaatsen van nieuwe beglazing om uw ruimte te moderniseren.

Naast onze standaarddiensten bieden we ook het plaatsen van inbraakwerende dubbele beglazing , zodat uw zaak of gebouw beter beveiligd is. Grootschalige werkzaamheden of dringende herstellingen, ons hooggekwalificeerd en ervaren team levert steeds kwaliteit.

Noodgeval? 0498 / 418 000.

Een uitgebreid glasassortiment

We bieden keuze uit verschillende soorten glas, afhankelijk van uw behoeften en wensen. Gehard, gelaagd of ontspiegeld glas, elk type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en weerstand. Onze teams adviseren u over de beste beglazing voor uw behoeften en doeleinden.

Houd er rekening mee dat sommige verzekeringsmaatschappijen speciaal glas vereisen om inbraken te vertragen en tussen te komen bij vandalisme. Het is dus belangrijk om u goed te informeren voordat u veranderingen aanbrengt.

Uw etalage is vernield...

In een soms ontmoedigende en stressvolle situatie, staan wij u bij om uw zaak snel te beveiligen, de schade te herstellen en u te adviseren over aanvullende veiligheidsmaatregelen.

Uw etalage is het eerste wat uw klanten zien. Het is uw uithangbord! Bij Delta Dépannage weten we hoe belangrijk het is om een beveiligde, uitnodigende etalage te hebben die in goede staat verkeert.

Daarom komen onze professionele experts snel ter plaatse en geven ze advies over preventieve oplossingen en het beveiligen van een beschadigde zone.Dit kan het plaatsen van tijdelijke barricades inhouden of het afdekken van gebroken ruiten met multiplex in afwachting van de permanente herstelling.

Vertrouw op een professionele glazenmaker

Met Delta Dépannage profiteert u van een service van superieure kwaliteit, ondersteund door meer dan 30 jaar expertise op het gebied van beglazing.Herstellen, vervangen of plaatsen van nieuwe beglazing, ons team staat garant voor nauwgezet werk en voorbeeldige resultaten.

Vul ons online formulier in voor een gratis offerte.

MENU
MENU