Herstel of beveilig uw beglazing

in Brussel, Luik en Waals-Brabant

Delta Dépannage geeft u weer volledige gemoedsrust. Noodoplossing, plaatsing of herstelling, vertrouw op de expertise van onze teams en profiteren van onberispelijke resultaten voor uw huis of uw zaak.

Erkend door verzekeraars

Ons bedrijf is goedgekeurd door de grootste verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent dat u voor onze dringende interventie kunt genieten van een terugbetaling.Profiteer van de expertise van onze teams die uw beglazing vervangen met hetzelfde materiaal, in overeenstemming met de verzekeringseisen.

Onze diensten voor beglazing

Met onze expertise in glas- en spiegelwerken bieden we uitgebreide diensten van hoge kwaliteit. Van het plaatsen van ramen en glazen deuren tot het herstellen van winkeletalages en erkers, we hebben de nodige apparatuur om al uw projecten tot een goed einde te brengen.

Diensten voor particulieren en bedrijven

Wilt u glazen scheidingswanden plaatsen in uw bedrijfspand? Dubbele beglazing vervangen of een gebarsten ruit herstellen? Plaatsen, vervangen of herstellen, wij verzorgen alle soorten beglazingswerken voor zowel particulieren als bedrijven: vervangen van beglazing of een beschadigde deur van een doucheruimte, plaatsen van glazen scheidingswanden, enz.

Winkeletalages

Is uw zaak getroffen door vandalisme? Neem meteen contact met ons op! Onze teams zijn binnen 30 minuten na uw oproep ter plaatse om de beschadigde etalage te vervangen.Niet de eerste keer dat dit gebeurt? Profiteer van de expertise van onze glazenmakers die u bijstaan met advies over ons assortiment inbraakwerend of slagvast glas en geniet van volledige gemoedsrust.

Beveiliging na inbraak

Als u het slachtoffer bent van een inbraak in uw bedrijfspand of in uw eigen woning, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf. Daarom heeft Delta Dépannage een speciale dienst na de inbraak. We kunnen snel ter plaatse komen om het pand te beveiligen en, indien nodig, sterke beschermingspanelen plaatsen om indringers buiten te houden, in afwachting van de uiteindelijke vervanging.

Contact opnemen met een professionele glazenmaker

Dringende glasherstelling? Beglazing vervangen? Delta Dépannage staat tot uw dienst. Onze teams zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen. Bij ons bent u zeker van zorgvuldig en efficiënt werk dat wordt uitgevoerd in overeenstemming met de verzekeringsvoorschriften.

Noodnummer:0498 / 418 000.

MENU
MENU